Gazeteci Selami Ergüven’in Acı Günü

0
335

ergüven cenaze1Gazeteci arkadaşımız Selami Ergüven’in babası Hasan Ergüven dün vefat etti. Selami, Bestami ve Mehmet Ali kardeşlerin babaları Hasan Ergüven, kalp sorunundan bir süredir tedavi görüyordu.

Vatan Gazetesi kurucularından ve Sür Manşet Gazetesi’nin imtiyaz sahibi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi Selami Ergüven’e, İskenderun Devlet Hastanesi’nde acı haber verildi. Hasan Ergüven’in cenazesi 5 Aralık 2014 Cuma (bugün) Kaptanpaşa camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Soğukoluk aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Merhume Allah’tan rahmet, Ergüven ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi, İskenderun Vatan Gazetesi Kurucularından, Sür Manşet Gazetesi Kurucusu ve Sahibi, Selami Ergüven’in Babası

HASAN ERGÜVEN

vefat etmiştir. Cenazesi 5 Aralık 2014 Cuma günü (yarın) öğle namazına müteakip Kaptanpaşa camiinden kaldırılarak, Soğukoluk mezarlığına defnedilecektir. Merhum’a Allah’tan Rahmet, kederli Ergüven ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

İGC YÖNETİM KURULU

 

BAŞSAĞLIĞI

İskenderun Vatan Gazetesi Kurucularından, Sür Manşet Gazetesi Sahibi, Selami Ergüven’in Babası

HASAN ERGÜVEN’in

Vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhum’a Allah’tan Rahmet, kederli Ergüven ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi Sahibi

BAŞSAĞLIĞI

İskenderun Vatan Gazetesi Kurucularından, Sür Manşet Gazetesi Sahibi, Selami Ergüven’in Babası

HASAN ERGÜVEN

vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan Rahmet, kederli Ergüven ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Turan YENİEVLİ

İGC Yönetim Kurulu Üyesi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here