Galibiyet ve Çıkış Peşindeler!

0
108

spor haberleri3Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz bu hafta sonu yine puan avına çıkacak. Tehlikeli konumlarda bulunan ilimiz temsilcileri hem çıkış hem de puan peşinde olacak. Programa göre, Körfez İskenderunspor, Gölcükspor’u, Erzin Belediyespor ise Düzcespor’u konuk edecek. Payasspor, Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor deplasmanında, Kırıkhanspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanında ve Hatayspor ise Alpedo Kahramanmaraşspor deplasmanında puan arayacak. Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor-Payasspor maçı bugün, diğer maçlar ise yarın oynanacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu sahasında Gölcükspor’u ağırlayacak. 16 puanla klasmanda 177 sırada bulunan ve küme düşme korkusu yaşayan Turuncu-Mavili temsilcimiz, sahasında oynayacağı bu maçtan mutlak galibiyet çıkartarak rahat bir nefes almak istiyor. 29 puanlı Gölcük ekibi ise orta sıralarda puan mücadelesi yapıyor. 5 Temmuz Stadında oynanacak olan önemli maç öncesi konuşan Teknik Direktör Ender Tıraş; “Kritik bir konumdayız. Sahamızda alacağımız 3 puanla hem moral kazanmak hem de yükselişe geçmek istiyoruz. Bu maçta taraftarımızın desteğini de görmek istiyoruz. Hep beraberce tehlikeli konumdan uzaklaşalım” diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Hatayspor, hafta sonunda oynayacağı Alpedo Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Beyazlı ekip bugün Kahramanmaraş’a gidecek. Hafta başından beri kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor bugün maçın oynanacağı 12 Şubat Stadyumunda son bir çalışma yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Pazar günü oynanacak Alpedo Kahramanmaraşspor maçına büyük bir belirsizlik içerisinde hazırlanan Hatayspor bu önemli maçtan puan veya puan alarak kente moralli dönmek istiyor. Bu maç öncesinde Kahramanmaraş ekibi, 20 puanla 12. sırada, Hatayspor ise 13 puanla 15. sırada bulunuyor.

Erzin Belediyespor’un Düzcespor’u konuk edeceği haftada Kırıkhanspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanında oynayacak. Bugün ise Payasspor, Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor deplasmanında mücadele edecek. Program şöyle olacak: >>

Körfez İskenderunspor-Gölcükspor

24 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Batuhan Gültek, Adnan Akbulut, Yakup Keçeci

Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor-Payasspor

23 Ocak 2016 Cumartesi Saat: 13:00

12 Şubat Stadı

İlker Yasin Avcı, Fettah Yiğit, Barış Turhan

Erzin Belediyespor-Düzcespor

24 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Sezer Polat, Can Öztekin, Armağan Çekinmez

Zonguldak Kömürspor-Kırıkhanspor

24 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.30

Karaelmas K.Köksal Stadı

Enez Kaplan, Halil Kurt, İsmail Emre

Alpedo Kahramanmaraşspor-Hatayspor

24 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

12 Şubat Stadı

Erkan Özdamar, Yavuz Bahadır Ordu, Sevda Çayan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here