Galibiyet Son Dakikada Kaçtı!

0
67

payas bldspor23Süper Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor, dün konuk olduğu Silivrispor deplasmanında 90. dakikada yediği golle 1 puana razı oldu. 1-1 biten karşılaşmanın en dikkat çekici yanı ise Payas Belediyespor 1975 futbol takımı futbolcularından 8’inin sarı kart görmesi idi. Ev sahibi takımda ise 2 futboldu sarı kart gördü.

Mutlak galibiyet için gittiği İstanbul deplasmanında, temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımında geliştirdiği ataklarda gol olmayınca ilk yarı maç başladığı gibi son buldu.

İkinci yarıda daha istekli ve daha arzulu bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, aradığı golü karşılaşmanın 58. dakikasında Murat Kurt ile buldu ve skoru 1-0’a taşıdı. Payas Belediyespor’un rakip takım karşısında önde götürdüğü karşılaşmanın da bu skor ile tamamlanması beklenirken, maçın 90 dakikasında Silivrispor’da sahneye çıkan Taner Gürsoy, takımının beraberlik golünü attı. Golden sonra oynanan uzatma dakikalarında başka gol olmayınca her iki takımda 1 puana razı oldu.

Payas Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, İstanbul deplasmanında son dakika kaçan 3 puana veryansın ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here