Galibiyet Parolası ile Sahaya Çıkacaklar!

0
49

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Ligdeki temsilcimiz Lider Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanında puan arayacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor da Çatalcaspor deplasmanında mücadele edecek iken, Payasspor da sahasında Ofspor’u konuk edecek.

Grubunda lider bulunan 1. Lig temsilcisi Hatayspor, Cumartesi günü (bugün) deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların istek ve arzuları dikkat çekerken, deneyimli teknik adam, aldıkları galibiyetlerle beraber puan farkını açtıklarını, bundan dolayı takımın moral ve motivasyonun üst düzeyde olduğunu söyledi.

Her maça olduğu gibi, Adana Demirspor maçına da galibiyet parolası ile hazırlandıklarını kaydeden Altıparmak; “Bizim tek bir hedefimiz var, o da galip gelip, bir an önce şampiyon olmak. Adana Demirspor maçı da bunlardan biri. Rakibimizin gücünü, kalitesini, şu andaki konumunu, ne yapmak istediğini çok iyi biliyoruz. Ancak bizim de bir hedefimiz var, o da şampiyon olmak. Onun için içeride ve dışarıda kazanmak için oynuyoruz” dedi.

Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden 1. Grup temsilcisi Erzinspor, yine Cumartesi günü (bugün) Çatalcaspor deplasmanında mücadele edecek. 2. Gruptaki temsilcimiz Payasspor da sahasında Ofspor’u Pazar günü (yarın) konuk edecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Adana Demirspor-Hatayspor
29 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 19.00
5 Ocak Fatih Terim Stadı
Turgut Doman, Cemal Bingül, Baran Eraslan

Çatalcaspor-Erzinspor A.Ş.
29 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 14.30
Ziya Altınoğlu Stadı
Gökhan Aklayalar, Mehmet Vargün, Sabri Üstünel

Payasspor-Ofspor A.Ş.
1 Mart 2020 Pazar Saat: 14.30
Payas İlçe Stadı
Abdulbaki Ayyıldız, Murat Taşçıkar, Furkan Kocayıldız
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here