Galibiyet Mutlu Etti!

0
99

2. Lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’un geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı Çamlıdere Şekerspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İDÇspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, alınan 2-1’lik galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti ve yoğun desteklerinden dolayı tüm taraftarlara teşekkür etti.

Her geçen hafta daha iyiye gitmek için çaba sarf ettiklerini belirten Teknik Direktör Bulgurlu; “İleriye dönük genç bir kadro ile mücadele esiyoruz, zaman-zaman iyi veya kötü sonuçlar alabiliriz. Bizim için önemli olan göze hoş gelen iyi bir futbol sergilemektir. Taraftarlarımızdan bu konuda sabır bekliyoruz. Önümüzdeki hatlarda daha da iyi olacağız” dedi.

Hamza Gür Gönülleri Fethetti

Altyapıdan yetişen ve geçen sezonun sonlarından itibaren Kırmızı-Lacivert’li formayı kimseye kaptırmayan 18 yaşındaki Hamza Gür ise şimdiden gönülleri fethetti. Spor otoriteleri tarafından gelecek yılların yıldız futbolcusu olarak gösterilen ve Çamlıdere Şekerspor maçında 60 dakika sahada kalan genç yıldız Hamza Gür, oynadığı güzel futboluyla teknik heyetin değişmez elemanı olurken, taraftarlar da ondan çok şey bekliyor.

Gül ve Altun’dan Destek

Öte yandan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı, Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı ve aynı zamanda İDÇspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, karşılaşmayı Çelik İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekteri Bayram Altun ile birlikte izledi. Kırmızı-Lacivertli takım futbolcularına şeref tribününden destek veren Başkan Gül ve Mali Sekreter Altun maç sonunda elde edilen 3 puandan dolayı futbolcu ve teknik heyeti tebrik ettiler.

Taraftardan Tam Not!

Bursa İnegöl deplasmanından alınan 1 puanın ardından Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasında alınan 3 puan Kırmızı-Lacivertli camiaya derin bir nefes aldırırken, takım taraftarlardan da tam not aldı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar takıma desteklerini bırakmayan taraftar grubu Kızıl Körfez, centilmenliklerini de bir kez daha gösterdi.

İDÇspor’da Altyapı Tam Gaz!

İskenderun Demir Çelikspor’un alt yapısını oluşturan futbol takımları da geçtiğimiz hafta sonu başarılı sonuçlara imza attı. Oynadıkları 3 karşılaşmadan da galip gelen altyapı takımlarının aldığı sonuçlar şöyle: U-19 İDÇspor: 1-Belen Belediyespor: 0, U-17 İDÇspor: 7-Karayılan Belediyespor: 0, U-15 İDÇspor: 5-İskenderunspor: 3.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here