FutbolPark Turnuvasında Başvuru Süresi Uzatıldı

0
65

futbolpark turnuva1Arsuz’un Nardüzü Mahallesindeki FutbolPark Spor kompleksinde bu yıl 2’cisi düzenlenecek olan “Rezzan Aksüllü 2. Futbol Turnuvası”nın başvuru süresi yoğun talep üzerine 15 Haziran’a kadar uzatıldı.

Daha önce turnuvaya katılım başvuru tarihinin 5 Haziran’da son bulacağını duyuran FutbolPark Spor Kompleksi Genel Koordinatörü Fatih Toluyağ, özellikle öğrencilerin yoğun talebi üzerine turnuva başvuru tarihinin 15 Haziran’a kadar uzatıldığını belirtti. Bu yılda yine renkli görüntülere sahne olmasını bekledikleri turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Toluyağ; “Bu renkli turnuvaya tüm resmi kurum, kuruluşlarla birlikte sporcu ve sporseverleri davet ediyoruz. Türkiye’deki sayılı tesislerden birine sahip olma ayrıcalığını yaşayarak bu turnuvada bizimle olacakları kanısındayız. 16-18 yaş ile 18 üstü olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilecek turnuvamızın sporseverlerin yanı sıra profesyonel ve amatör sporcuların katılımıyla çok renkli geçeceğini düşünüyoruz. Şu anki başvurularda sadece İskenderun değil Antakya, Kırıkhan ve Osmaniye’den katılacak takımlar bulunması bizlere ileriki aşamalarda bu turnuvanın festival havasında geçeceğini umut ettirmektedir. Bunun şehrimizin tanıtımı açısından da çok faydalı olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Mücadelelerin fair-play çerçevesinde olmasını dilediklerini aksi davranış sergileyen takım veya sporcunun da turnuva dışında bırakılacağının altını çizen Toluyağ, ilk 5 takıma verilmek üzere 25 çeyrek altının yanı sıra en centilmen takım ve oyuncuya, gol kralına ve turnuvanın en güzel golüne de forma, ayakkabı ve eşofman gibi ödüllerin olacağını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here