Futbolculardan Sahipsizliğe Sessiz Tepki!

0
182

Geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Kanunispor galibiyetinin ardından İskenderunspor 1967 futbol takımının oyuncuları, İskenderun kentinin takımına olan sahipsizliğine tepki amaçlı formalarını çıkartıp, protokol tribünü önüne bıraktı. Futbolcular, bu tepkinin İskenderun’a olduğunu ifade ettiler.

Kentimizi Spor Toto 3. Lig 2. Grupta temsil eden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967 futbol takımı oyuncuları, sahipsizliğe tepkilerini ve tavırlarını daha net bir şekilde ortaya koymaya başladı. Maddi sıkıntı içerisinde olan kulübe birkaç işadamı hariç hiç kimsenin sahip çıkmamasından dolayı, futbolcuların alacaklarının ödenememesi, yönetimi ve teknik heyeti huzursuz ettiği gibi alacaklı olan futbolcuları da ciddi şekilde rahatsız etmeye başladı.

Daha önce de Türkiye Kupası 2. tur eleme maçında Balıkesirspor maçı öncesinde idmana çıkmayarak tepkilerini ortaya koyan İskenderunspor 1967 futbolcuları, bundan bir sonuç alamayınca bu kez de Trabzon Kanunispor maçı sonunda tepkilerini daha açık bir şekilde ortaya koydular. Turuncu-Mavili futbolcular, maçtan hemen sonra formalarını çıkartıp protokol tribünü önünde sahaya bıraktılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here