‘Füsun Sayek 16. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin Açılışı Gerçekleştirildi

0
39

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ‘Füsun Sayek 16. Sağlık Ve Kültür Etkinlikleri’nin açılışına katıldı.

9-28 Ağustos tarihleri arasında, İskender Sayek Kültür Evi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerin açılışı; Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği ve Arsuz Kent Konseyi Başkanı. Prof. Dr. İskender Sayek, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve bölge halkı katıldı.

TTB Eski Başkanı ve aynı zamanda Türkiye’de, sağlık ve toplumsal alanda önemli katkıları olan Dr. Füsun Sayek’i anarak sözlerine başlayan Başkan Asaf Güven; “Öncelikle, hem sağlık hem de toplumsal alanda sayısız katkıları olan Füsun Sayek hocama Allahtan rahmet diliyorum. Bu etkinlikler Arsuz’a kültürel, sanatsal ve sağlık alanında büyük değer katmaktadır. Bu etkinliklerin her sene daha da çoğalarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tabi ki kültürel ve sanatsal etkinliklere, pandemiden dolayı yaklaşık iki sene kadar bir ara verdik. Ama bundan sonra bu açığımızı telafi etmeye çalışacağız. Biz Arsuz Belediyesi olarak bu etkinliklere, her türlü katkıyı, imkânlarımız doğrultusunda vermeye çalışacağız. Ben bu etkinliklerin gerçekleşmesinde büyük emeği olan başta İskender hocama, emekçilere, dernek üyelerine, destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Hepimizin keyif alacağı etkinliklerin olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here