FulbolPark Geleceğe Hazırlıyor!

0
144

futbolpark1Futbolcu olmak isteyen çocuklar, deneyimli Teknik Sorumlu  Fatih  Toluyağ ve Antrenör Mehmet Demir ile FutbolPark’ta geleceğe hazırlanıyor.

6-16 yaş arasında (6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-16) futbolcu olmak isteyen çocuklar, uzun yıllar çeşitli futbol kulüplerinde profesyonel futbol oynayan ve altyapı antrenörlüğü yapan deneyimli Teknik Sorumlu  Fatih  Toluyağ ve Antrenör Mehmet Demir ile FutbolPark’ta geleceğe hazırlanıyor.

FutbolPark, Nardüzü’ndeki tesislerde geleceğin futbolcularını yetiştirecek. Gruplar halinde 6-6 yaş arasındaki çocuklar Teknik Sorumlu  Fatih  Toluyağ ve Antrenör Mehmet Demir önderliğinde futbol öğrenecek. Türkiye’de ilk kez, oynanan tüm maçları www.FutbolPark.net üzerinden canlı olarak yayınlayan FutbolPark, yapılacak tüm antrenmanları da yine canlı olarak yayın olanağı sunacak. Antrenman programları ile gelecek vadeden çocukların futbol yeteneği geliştirilirken antrenmanlar sosyal medya ve web sitesi üzerinden canlı yayın ile her yerden rahatlıkla izlenebilecek. Gelişme ve duyurular da anlık olarak facebook sayfası www.facebook.com/FutbolParkNet üzerinden verilecek.

Yine internet aracılığı ile akademi öğrencileri arasında düzenlenecek yetenek karşılaşmaları ile tüm futbol dünyası, sosyal medya kullanılarak haberdar edilecek ve tüm altyapı sorumlularının izlemesi canlı yayın ve Youtube aracılığıyla sağlanacak.

Çalışmalar süresince ücretsiz servis imkanı ile çocukların merkezi noktalardan tesislere ulaşımının da sağlanacağı, antrenmanları izleyen velilerin de FutbolPark tesislerindeki kafeterya ve sosyal hizmetlerden faydalanabilecekleri kaydedildi.

Futbol okuluna kayıt başvuruları için Teknik Sorumlu Fatih Toluyağ (0.537) 823 37 37 veya (0.326) 641 59 59 numaralardan detaylı bilgi alınabileceği gibi faaliyetlerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarının takip etmek gerektiği de belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here