Finalin Adı Hatayspor-Alanyaspor

0
91

hatayspor82-0’ın rövanşında İzmir’de Göztepe’ye 3-1 yenilen Hatayspor, ilk maçtaki skor avantajıyla birlikte adını Finale yazdırmayı başardı…

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final mücadelesinde temsilcimiz Hatayspor, 2-0’ın rövanşında deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapayan Hatayspor, ikinci yarının özellikle son dakikalarda zorlansa da 3-1’lik mağlubiyete rağmen finale adını yazdırmayı başardı.

Yarı finalin ilk maçında evinde iyi bir avantaj yakalan Hatayspor, İzmir deplasmanında oynadığı ikinci maçtan 3-1’lik skorla mağlup ayrılsa da PTT 1. Lig’e çıkma umutlarını son maça bıraktı. İlk maçta elde ettiği 2-0’lık avantaj ile sahaya çıkan temsilcimiz Hatayspor, karşılaşmanın 25. dakikasında Taylan’ın attığı gol ile oldukça rahatladı. Karşılaşmanın ilk yarısı da temsilcimizin üstünlüğü ile bitti.

Üç farklı galibiyetten başka hiçbir şansı kalmayan ev sahibi Göztepe A.Ş. karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı ve etkili başladı. Özellikle karşılaşmanın son bölümlerinde üst üste gelişen ataklarda Hatayspor’un kalesinde tehlikeler yarattı. Karşılaşmanın 78. dakikasında Enes ile eşitliği yakalayan Gözetepe A.Ş. 83 ve 89. dakikalarda Şaban’ın attığı iki gol ile durumu 3-1 yaptı. Karşılaşma bu skor ile tamamlanınca ilk maçtaki elde ettiği averaj ile Hatayspor, finale yükseldi.

Alanyaspor ile Ankaragücü arasında oynan yarı final karşılaşmalarının her ikisini de kazanan Alanyaspor, finalde Hatayspor’un rakibi oldu. Alanyaspor ile Hatayspor, final maçını 31 Mayıs’ta (Cumartesi) tarafsız sahada oynayacaklar.

Hatayspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan final maçı, 31 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak. Bu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here