Fiat 500X İskenderun’da Görücüye Çıktı

0
355

günay otomotiv1Mayıs Ayında Piyasaya Çıkacak Olan Yeni Araç, İskenderun Günay Otomotiv Farklılığıyla Kamuoyuna Tanıtıldı…

Günay Otomotiv, Mayıs ayında piyasaya çıkacak olan yeni araçları Fiat 500X’i, basın aracılığıyla kamuoyuna tanıttı.

İskenderun Fiat Günay Otomotiv’de düzenlenen bir kokteyl ile tanıtılan 500X’e yoğun ilgi vardı. Test sürüşlerinin de yaptırıldığı tanıtım kokteylinde alıcı adayları aracın özellikleri hakkında bilgiler de aldılar. Simülatör Görüntü eşliğinde de aracı tanıma fırsatı bulan davetliler, bu simulartör eşliğinde aracın içini ve tüm özelliklerini detaylı bir şekilde görme fırsatı buldular.

günay otomotiv2

‘Karşınızda Güzelliğin Somutlaşmış Hali 500X’ sloganıyla tanıtılan Fiat 500X, sınıfında 3 farklı şanzıman tipine sahip tek otomobil olma özellini taşıyor. Mayıs 20015’ten itibaren satışa sunulacak olan 500X 12 farklı renk seçeneğiyle görücüye çıkacak.

Yalnızca 220 adet araç için geçerli olan 500X Opening Edition serisinin Popstar versiyonu, 180 adet için geçerli olan Cross Plus versiyonu ise meraklılarına sunduğu özelliklerle göz dolduruyor.

günay otomotiv3

Günay Otomotiv Sahibi Adnan Günay, Satış Şefi Coşkun Katar, satış temsilcileri ve tüm personelle birlikte, 500X’i görmeye gelenlerle yakından ilgilenirken aracın özellikleri hakkında da bilgiler verdi. Adnan Günay; “Fiat Günay Oto ailesi olarak müşterilerimize yeni aracımız 500 X ile daha iyi imkanlar, daha geniş ürün seçeneği sunarak hizmetlerimize edeceğiz. İskenderunluları yeni modellerimizi görmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

günay otomotiv4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here