Fenerbahçe’nin Hatay Çıkartması!

0
376

hatay-aziz yıldırım1Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım İlimizde Bir Dizi Etkinliklere Katıldı ve Ziyaretlerde Bulundu

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılacak olan Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temel atma töreni, Fenerbahçe Hatay Şubesi’nin açılışı, Hedef 1 Milyon Üye Hatay tanıtımı ve diğer bir dizi etkinliğe katılmak için Hatay’a geldi.

Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Hatay Havalimanında, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, Fenerbahçe Hatay Şubesi Başkanı Mustafa Civelek, Hatay Fenerbahçe Derneği ve Fenerbahçe Hatay Şubesi yöneticileri ile taraftarlar tarafından karşılandı. Özellikle minik taraftarlar Başkan Yıldırım’a büyük ilgi gösterdi.

hatay-aziz yıldırım2

Vali Topaca’dan Hatay Derneği ve Fenerbahçe’ye Teşekkür

Başkan Aziz Yıldırım, Yöneticiler Mahmut Uslu, Mithat Yenigün, Selim Kosif, Hatay Dernek Başkanı Ali Ezelsoy ile dernek yöneticileri, ilk olarak Hatay Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Topaca, daha önce Hatay’a; Kulübün kuruluşunun 100. yılında bir okul inşa edip armağan eden, bugün de Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Okulu’nun temel atma törenini gerçekleştiren ve birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Hatay Fenerbahçeliler Derneği ile Fenerbahçe’ye sağladıkları tüm katkılar nedeniyle teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Aziz Yıldırım Vali Topaca’ya üzerinde ismi yazılı olan Fenerbahçe forması, Vali Topaca da Başkan Yıldırım’a ‘Ney’ hediye etti.

hatay-aziz yıldırım4

Hatay Fenerbahçe Futbol Okulu Ziyaret Edildi

Temel atma töreninin ardından Başkan Aziz Yıldırım ve Yöneticiler, Fenerbahçe Hatay Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif ve Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dizdar yer aldı. Aziz Yıldırım öğrencilerle sohbet etti ve Fenerbahçe Hatay Futbol Okulu yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Ziyaret

Öğrencilerle oldukça keyifli dakikalar geçiren Aziz Yıldırım ve yöneticiler buradan da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

hatay-aziz yıldırım3

Ziyarette geçmişte gerçekleştirilmiş ve gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a üzerinde isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye ederken, Başkan Savaş Yıldırım’a bir tablo ve Hatay ile ilgili buldukları Osmanlı belgelerinden oluşturulan bir ansiklopedi hediye etti.

Fenerbahçe Hatay Şubesi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Ziyaretin ardından Başkan Aziz Yıldırım ve Yöneticilerin katılımıyla Fenerbahçe Hatay Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Yıldırım ve Yöneticilerin Hatay’daki etkinlikleri, akşam saatlerinde düzenlenen Hedef 1 Milyon Üye balo ve organizasyonu ile noktalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here