Fen İşleri Müdürlüğü’nün Yol Çalışmaları

0
96

bld-fen işleriİskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nce, Mustafa Kemal Üniversitesi çevresinde 15 metre genişliğinde yol açma çalışması yapılıyor. Gürsel Mahallesi ve Meydan Mahallesi’ni birleştiren yolda yapılan çalışmayla, şehir içindeki ana trafik arterine girmeden iki mahallenin E-91 karayoluna bağlantısı tamamlanacak.

İskele ve nikâh salonu civarında çevre düzenlemesi de yapılıyor. İskenderun Belediyesi Nikah Salonu’nun önündeki yol, salonun ön balkonuyla aynı seviyeye getirilecek. İskeleye, Belediye Sahil Spor Komplekslerinin bulunduğu yerden yeni bir yol açılacak. Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve Park Bahçe Müdürü Bülent Temel, iskelenin civarında yapılan çalışmayı birlikte inceledi.

500 Metrelik Bulvar!

İsmet İnönü Mahallesi 710 sokak Tria konutları önünde yaklaşık 500 metre uzunluğunda bulvar yapıldı. Bulvarın, asfaltı ve aynı güzergah üzerindeki kavşak çalışması da tamamlandı. Bulvar ve aynı güzergah üzerindeki kavşak düzenlemesi,  trafiğin güven içerisinde akışını sağlayacak. Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, ekiplerce yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here