Fatih Anadolu Lisesi Yönetici ve Öğrencileri Kardeş Okullarını Ziyaret Etti

0
741

İskenderun Fatih Anadolu Lisesi, kardeş okulları olan Arsuz Kozaklı İlkokuluna bir ziyarette bulunarak çeşitli yardımlarda bulundu.

İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve aile birliği, geçtiğimiz gün kardeş okulları olan Arsuz Kozaklı İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi. Okulun bir takım eksikliklerini gideren Fatih’liler, öğrencilere giysi ve kırtasiyeden oluşan hediyelerini verdiler.

Ziyarette İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Sarı ve Okul aile birliği yönetim kurulu başkanı Davut Vural, yönetim kurulu üyeleri Gülten Yazıcı, Süreyya Palta, Şehbal Ateş ile bazı öğrenciler ve okul yöneticileri hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Sarı; “Kardeş okul projesi kapsamında Arsuz Kozaklı köyünde kısıtlı olanaklarla eğitim gören öğrencilerimize destek vermek üzere okul yöneticileriyle görüşüp ihtiyaçlarını belirledik. Bu ihtiyaçların karşılanması için okul aile birliğimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte el ele vererek bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kardeş okulumuza destek vermekten memnuniyet duyduk. Bu desteği imkanlarımız ölçüsünde devam ettireceğiz. Katkısı bulunan ve bu projeye destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Arsuz Kozaklı İlkokuluna düzenlenen ziyaret sırasında eğitimin daha kaliteli bir ortamda yapılabilmesi için sınıfların elektronik donanım ve eğitim materyalleri ile bazı kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Ayrıca minik öğrencilere Fatih Anadolu Lisesi yöneticileri ve Aile birliği üyeleri tarafından bazı hediyeler verildi. Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde mini bir konser de sundu.

Kozaklı ilköğretim okulunun minik öğrencileri kardeş okuldan gelen öğrenciler ile birlikte vakit geçirip hep birlikte eğlendiler. Ayrıca Köy halkı, öğretmenler ve öğrenciler bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek hediyeler ve bu anlamlı destekten dolayı kardeş okul’dan gelen konuklarına teşekkür ettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here