Eski Başkan Culha’dan İGC’ye Nezaket Ziyareti

0
36

Arsuz Belediye eski Başkanı Nazım Culha, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek Başkan Rızkullah Terbiyeli’yi ve Yönetim Kurulunu kutladı.

Belediye Meclisini eski üyeleri ile birlikte İGC’ye gelen Nazım Culha, basının gücünden ve öneminden bahsederek, geçtiğimiz zorlu dönemde de özellikle yerel medya mensuplarına büyük işler düştüğüne işaret etti. Culha, İskenderun basınının zorlu işlerden başarıyla çıktığına da dikkat çekti.

Arsuz’da görevi sırasında yaptığı çalışmaları ve yapılması gerekenleri de anlatan Culha; “Arsuz gerçekten önemli bir sayfiye merkezi olabilecek özelliklere sahip bir çekim merkezi! Doğasıyla da konumuyla da hatta tarihi önemiyle de bunu sonuna kadar hak ediyor. Başkanlık yaptığım dönemlerde güzel ve yararlı işlere imza attık. Bundan sonra da Arsuz’a yakışır hizmetlerin yapılacağına şüphem yok” dedi.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ise medya mensuplarının özellikle İskenderun ve yöresindeki basın mensuplarının canla başla çalıştığını, gücünü bölgemiz adına güzel yapılan tüm işlere harcadığını belirterek, nezaket ziyareti için Culha’ye ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here