Erzinspor Taraftarı Çim Saha İstiyor!

0
230

erzin bldspor8Çim Saha Yerine Taş Sahada Oynayan Profesyonel Takım

Bölgesel Amatör Ligden bu sene Spor Toto 3. Lige yükselen Erzin Belediyespor, sahasının kriterlere uymadığı için maçlarını Reyhanlı’da oynuyor. Bu duruma tepki gösteren Erzinspor taraftar grubu başkanı Oktay Aldanmaz, profesyonel futbol takımının çim sahasının olmaması 50 bine yakın nüfusu olan Erzin’deki sporseverleri de derinden üzdüğünü belirtti.

Birçok ilde ve ilçede 12 yaş altı minik futbol takımlarının dahi maçlarını çim sahada oynarken 3. futbol liginde oynayan bir profesyonel futbol takımının çim sahasının olmamasından dolayı maçlarını 135 km. uzaklıktaki Reyhanlı’da oynak zorunda olduğunu söyleyen Taraftar Grubu Başkanı Aldanmaz, “Erzinspor’un çim sahası olmaması nedeniyle iç saha maçlarını Erzin’e 135 km uzaklıkta olan Reyhanlı da oynuyoruz. Bu durumun gerek futbolcular ve gerekse taraftarlar açısından birçok sıkıntıya yol açmaktadır. Akdeniz Bölgesi gibi gelişmiş bir yerde bulunmamıza karşın çim saha yokluğu nedeniyle birçok futbolcunun da transfer döneminde Erzinspor ile tüm konularda anlaşma sağlamasına karşın Erzin’i tercih etmemektedir. Bu konuda yetkililerin gereken yardımı yapmasını bekliyoruz.

“Taraftarlar Yol Kapatacak”

Tüm çağrılarımıza rağmen yetkililer sesimizi duymaması halinde otobana çıkarak uluslar arası yolu trafiği kapatıp, bu şekilde sesimizi duyurmaya çalışacağız. Bu durumun yaşanmaması için Hatay Milletvekilleri başta olmak üzere tüm yetkililerin biran evvel harekete geçmelerini istiyoruz.

“Erzinspor’un Her Maçı Deplasmanda

Rakip takımlar, iç saha maçlarında taraftarlarının desteğiyle baskı oluşturuyor ve bu skora olumlu yansımaktadır. Erzinspor ise neredeyse tüm maçlarını deplasman havasında oynamak zorunda kalmaktadır. Ziraat Türkiye Kupasında Gaziantepspor maçında İstiklal taraftar grubu olarak naklen yayınlanan bu müsabaka için özel olarak ‘Bizim de Bir Çim Sahamız Olsun İstiyoruz!’ yazılı bir pankart açtık. Ama maalesef şu ana kadar bu konunda hiçbir sonuç alamadık” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here