Erzinli Esnaflar Sorunlarını Çözmeye Çalışıyor

0
38

Erzin’de kuruluş aşamasında olan, Yeniden Erzin Fikir Kulübü yöneticileri esnaflarla toplantı yaparak içinde bulundukları sorunlar ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yaklaşık 30 esnafın katıldığı toplantıda Erzinli esnaflar özeleştiri yaptı. Özellikle ilçe dışına çıkan müşterilerin tekrar ilçe esnafından alış veriş yapmaları yönünde çalışmalar yapılması kararı alındı. Kaliteli ürün ve kaliteli hizmetin müşteriyi memnun edeceğini ve bu doğrultuda çalışmalar yapılması gerektiğinin altı çizilen toplantıda sorunların çözümünde sadece Esnaf odasından çözüm üretmesini beklemekten ziyade bu tür toplantılarla gelişen ticareti yakalamak, ilçe yönetiminde söz ve karar sahibi olacak şekilde yeniden yapılanmaya gidilmesi gerektiği de vurgulandı.

Yeniden Erzin Fikir Kulübü kurucu üyeler adına konuşan Av. Akif Özer “Esnafımızın ticaret hacmi ve çeşitliliği ilçemizin de ne kadar gelişmiş olduğunda gösterir. Egemen ekonomik sistemin dayattığı tüketim alışkanlıkları küçük esnafımızı zor durumda bırakmaktadır. İlçemizde esnafımız zor günler yaşamaktadır. İlçe halkını esnafımızdan, alış veriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

(Adil Coşkuner-Erzin)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here