Erzin’in Tecrübeli Futbolcusu Onur Çakır Yuvada Kaldı 

0
440

erzin bldspor21Spor Toto 3. Liginde mücadele eden temsilcilerimizden Erzin Belediyespor’un defansında görev yapan başarılı futbolcularından 30 yaşındaki Onur Çakır, takımında kaldı. Erzin Belediyespor Kulüp Genel Kaptanı Eldal Gürsoy, başarılı futbolcu Onur Çakır ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Erzin Belediye Spor Genç Yetenekleri Transfer Ediyor

Öte yandan, Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde genç yetenekleri renklerine bağlamaya devam ediyor.  Kulüp Başkanı Murad Ergörün, yapılan transferlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Transfer komitemizin daha önce prensipte anlaştığı Beşiktaş’ın alt yapısında oynayan ve sağ bek mevkiinde görev yapan 20 yaşındaki Eren Yavuz ve Kayserispor’dan forvet oynayan 21 yaşındaki Samed Ali Kaya ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

erzin bldspor22

Erzin Belediyespor’un Genel Kaptanı Erdal Görsoy ise yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Transfer edilen diğer futbolcuları da önümüzdeki günlerde açıklamaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here