Erzin’in Sorunları Sabah Kahvaltısında Dile Getirildi

0
147

erzin kahvaltıErzin ilçesinin sorunları sabah kahvaltısı ile gerçekleştirilen bir toplantıda masaya yatırıldı. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından belediye çay bahçesinde organize edilen toplantıya Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Aslan, AKP il genel meclis üyesi Salih Gök Akın, ETSO Başkanı Bekir Soylu, ETÜB Başkanı Bestami Özmen, Er-Nar Başkanı Mehmet Ulu, ECATAD Başkanı Necdet Sökmen, daire müdürleri ve mahalle ve köy muhtarları katıldı.

İlçenin ivedi çözülmesi gereken sorunların tartışıldığı toplantıya İlçe Kaymakamı Yönden başkanlık yaptı. Toplantıda ilk olarak söz alan ilçe Jandarma Komutanı Bahadır Aslan, ilçede son yıllarda artan narenciye hırsızlığında, yapılan sıkı kontroller sayesinde gözle görülür azalma olduğunu söyledi.

Erzin Belediye Başkanı Şimşek de ilçede son yıllarda alt yapı çalışması yapılması dolayısıyla bozulan yolların kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz alt yapılarının bitiminde yolların asfaltlanacağını ve bazı caddelerin kilit taşla döşeneceğini, ayrıca bundan sonra belediye meclis toplantılarının kapalı devre usulüyle Cumhuriyet meydanına kurulacak dev ekranla halk tarafından izleneceğini söyledi.

Kahvaltıya ev sahipliği yapan ETSO Başkanı Bekir Soylu ise TOBB tarafından ilçeye meslek Yüksek Okulu binasını yaptırma sözü aldıklarını belirtti.

İlçenin en büyük sorunlarından olan atıl dış görüntü veren devlet hastanesinin dış cephesinin boyanması için acil sponsor bulunması ve eksik olan uzman doktorların hastane bünyesine kazandırılması D sınıfından C sınıfına yükseltilmesi gündeme getirildi.

İlçeye Tosyalı holding tarafından İsalı Mahallesi çıkışında yaptırılan meslek okulunun gelecek öğrenim yılında hizmete açılacağı kaydedilirken, öğrencilerin okula ulaşım sorunlarının çözümü de gündem geldi. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here