Erzin’de Yolların Asfalt Yapımı İhalesi Yapıldı

0
156

erzin asfalt ihalesiAna Caddelerin Sıcak Asfalt Kaplaması 28 Ocak’ta Yapılacak

Erzin’de geçen yıl başlanan kanalizasyon çalışmalarında sona gelindi. Öncelikle şehir merkezinden geçen ana caddelerin ve ara yolların asfaltlanması için asfalt yapım ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamada; “İlçemizin olmazsa olmazlarından olan alt yapısı eski dönemlerde yapılmayarak eksik bırakılmıştı. Büyüyen ve gelişen Erzin’e yakışmıyordu. Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız işlerin başında gelen projemizi geçte olsa hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Geçen yıl ihale ederek başlattığımız kanalizasyon çalışmalarını, içme suyu ve elektrik şebekesi çalışmalarını da merkezde bitirmeyi başardık.

Kanalizasyon ve alt yapıda çalışmalarından dolayı bozulan yolların kış ayı gelmeden asfalt ihalesini yaptık yapımı üstlenen şirketle sözleşme imzaladık. 28 Ocak Salı gününden itibaren sıcak karışım asfaltlama çalışmalarına başlanılacaktır.  Belediye olarak, sabırla çalışmaların sonunu bekledikleri için tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here