Erzin’de Keyifler Yerinde!

0
417

erzin bldspor36Erzin Belediyespor’lu Şahin Tüter Kükredi

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor’un deneyimli sol beki Şahin Tüter, Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a attığı güzel gollerle adeta kükredi. Takımının üç puan alması için varını yoğunu ortaya koyarak, taraftarlarının da gönlünde taht kuran Şahin Tüter’in gelecek haftalarda da bu başarısının devamı bekleniyor.

erzin bldspor37

Nureddin Ersoy’un Uğuru Minik Ali

Erzin Belediyespor’un orta sahasında görev yapan Nureddin Ersoy da oynadığı güzel futboluyla dikkatleri üzerine çekti. Karşılaşmanın 43. dakikasında verdiği aşırtma pasla Şahin Tüter’in gol atmasında payı bulunan Nureddin Ersoy’un 1,5 yaşındaki oğlu Ali ise tüm karşılaşmalarda babasını yalnız bırakmıyor. Minik Ali babasına uğur getiriyor.

erzin bldspor38

Öte yandan Erzin Belediyespor’un, Düzyurtspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet, bölgemizde sevinçle karşılandı. Erzin ekibi, şu ana kadar oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de yenilgi yüzü görerek topla 10 puan topladı. Puan cetvelinde 10. sırada yer alan Erzin Belediyespor, bu haftaki performansıyla camia olarak alkışı hak etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here