Erzin’de Çevre Bilinci Projesi

0
182

erzin çevreErzin ilçesinde yaşayan tüm bireyler üzerinde çevre bilincinin oluşturulması amacı ile Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerince, Erzin Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortak olarak yürütülen “Erzin’i Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

“Erzin’i Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum” projesi kapsamında şu ana kadar 15 Okul ile 10 mahalle parkında çevre temizliği konusunda bilinçli bir toplum oluşturulması, yaşadığımız çevreye sahip çıkılması, Erzin’in daha temiz olması ve Erzin ilçesinde yaşayan tüm bireyler üzerinde çevre bilincinin oluşturulması amaçlarına yönelik etkinlik düzenlendi.

Çevre etkinliği dün Erzin Muzaffer Tuğsavul İlköğretim okulunda İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sağıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ardıç, mahalle muhtarı ve sakinleri ile Toplum Destekli Polisler katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şimşek’in burada yaptığı konuşmada çevreye duyarlı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini, bu tür projeleri desteklediklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here