Erzin Belediyespor’un Stat Sıkıntısı!

0
47

erzin bldspor2Spor Toto 3. Lig, 3. Grup takımlarımızdan Erzin Belediyespor’un Kulüp Yöneticisi Lütfü Özel, şehir stadının yetersiz olması nedeniyle bütün maçlarını kent dışında oynamak zorunda kaldıklarını söyledi. Stadın ivedilikle çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını anımsatan Lütfü Özel, hazırlanan dosyanın Hatay-Ankara arasında kaybolduğunu belirtti.

Erzin Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligden geçen sezon 3. Lig’e yükseldikten sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde yönetim kurulu ile birlikte Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret ettiklerini söyleyen Kulüp Yöneticisi Özel; “Valimiz konunun ivedilikle çözülmesi için Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürüne talimat verdi. Aynı zamanda bölgemiz milletvekillerinden Bayram Türkoğlu ve Sadullah Ergin’i de bu konuda arayıp bilgi verdik. Hazırladığımız dosya ne hikmetse Hatay-Ankara arasında kayboldu. Stadımızın kriterlere uygun hale gelmesi için ne yaptıysak nafile. Stadımız uygun olmadığı için de profesyonel ligdeki ilk senemizin tüm maçlarımızı kent dışında oynamak zorundayız” dedi.

Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı Kasım Şimşek’ten de yeterli desteği göremediklerini söyleyen Özel; “Bu ilgisizlik Erzinliye yapılan ilgisizliktir. Aynı zamanda taraftara verilen bir ceza olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here