Erzin Belediyespor’da Buruk Galibiyet!

0
295

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, Erzin İlçe Stadında oynanan karşılaşmada Yomraspor’u 3-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Levent Balcı, Egemen Savran ile Birkan Çanakçıoğlu’nun yönettiği müsabaka ev sahibi Erzin Belediyespor’un gollerini 9. dakikada Nureddin Ersoy, 46 ve 83. dakikalarda da Umut Koray attı. Erzin Belediyespor, bu galibiyetin ardından puanını 25’e çıkartırken, 14. sıraya yükseldi.

Maddi Kriz, Galibiyetin Önüne Geçti

Erzin Belediyespor’da, galibiyetin önüne ise maddi kriz geçti. Haftanın en önemli müsabakasında Yomraspor’u 3-1 yenen Erzin Belediyespor’da futbolcular, maçın ardından alın terlerinin karşılığını alamadıkları gerekçesiyle, ıslattıkları formalarını saha ortasına bırakarak, küçük çapta bir protesto gerçekleştirdiler.

Taraftarlar da birçok il ve ilçedeki spor kulüplerinin profesyonel lige çıkabilmek için 8-10 Milyon TL para harcayıp amaçlarına ulaşamadıklarına değinirken, Erzin Belediyespor’un ise 150-200 bin TL bulunamadığı için göz göre-göre kümeye düşeceğine işaret ettiler. Takıma gönül verenler, Erzin’in bürokratları, işadamları, siyasi çevreler, sanayici ve oda başkanlarının bir an evvel bir araya gelerek Erzin Belediyespor’a sahip çıkmaları beklediklerine de vurgu yaptılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here