Erzin Belediyespor Rahat Bir Nefes Aldı

0
68

erzin bldspor18Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Büyükşehir Belediyesi (BŞB) Erzurumspor’u 1-0 yenerek ligdeki yerini sağlamlaştırdı. Erzin Stadında oynanan kritik maçı kalabalık sporsever topluluğu izledi. Taraftarlar maç sonuna kadar büyük bir coşkuyla desteklediği Erzin ekibine 12’ci adam olarak büyük güç verdi.

Ligde son maçlarını kaybederek 38 puanla 13. sıraya kadar gerileyen Erzin Belediyespor maça galibiyet  parolası ile hızlı da başladı. Erzin temsilcisinin bu isteği 40. dakikada meyvesini verdi. Rakip kale önünde oluşan karambolda Rıdvan Çelik kafa şutu ile meşin yuvarlağı BŞB Erzurumspor ağlarına göndererek takımını öne geçiren golü attı: 1-0.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha temkinli başlayan Erzin Belediyespor, konuk takımın beraberlik golü çabalarını da tek-tek savuşturdu. 3 maç aradan sonra galibiyet elde eden Erzin Belediyespor kendi sahasında aldığı bu anlamlı galibiyetle puanını 41 yaparak ligde 9. sıraya yükseldi ve rahat bir nefes aldı.

kırıkhanspor13

Kırıkhanspor: 0 Niğde Belediyespor: 0

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor ise Kırıkhan İlçe Stadında oynanan ve Turgut Doman, Mutlu Çiğdem ile Turgut Evran’ın yönettiği karşılaşmada Niğde Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Kırıkhnspor puanını 43’e yükselterek klasmanda kendine 12. sırada yer buldu.

Sivas 4 Eylül Belediyespor: 2 Payas Belediyespor: 1

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyepor ise deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Sivas Belediyespor’un gollerini 18. dakikada Ozan Kılıçoğlu, 69. dakikada da Murat Akgül attı. Temsilcimiz Payas Belediyespor’un tek gölünü ise 43. dakikada Doğancan kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here