Erzin Belediyespor, Gölcükspor Maçından Gol Çıkmadı

0
75

erzin-bldspor-31Stat: Gölcük Şehir Stadı

Hakemler: Mehmet Şükrü Közcü** Sezgin Altun** İlker Ayten**

Gölcükspor: İlyas*** Fatih** Mehmet** (Dk.79 Ahmet*) Onur** Cemal** Adem* (Dk. 57 Yunus*) Bilal** Ömer* (Dk. 65 Tahir*) Sedat** Sami** Aydın**

Erzin Belediyespor: Ramazan*** Umut Çakır*** Onur Çakır*** Şahin Tüter*** Kerem** (Dk. 90+1 Nureddin*) Yılmaz** Emre** Fatih** Abdulhaluk** (Dk. 90+2 Tuncer*) Samed** (Dk.87 Emre*) Umut Koray Öz**

Sarı Kart: Fatih (Gölcükspor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, zorlu Gölcük deplasmanından golsüz berabere kalarak kentine puan ile döndü. 13. hafta müsabakasında Gölcükspor ile Erzin Belediyespor Gölcük Şehir Stadında karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında etkili gözüken ev Sahibi Gölcükspor 12. dakikada Sedat ile gole yaklaştı. Tecrübeli oyuncunun şutunu kaleci Ramazan kurtardı. 16. dakikada ise Onur’un şutu sonuç getirmedi. 24’te ise bu kez Ömer’in kafa vuruşunda kaleci Ramazan yine başarılıydı. Devre 0-0 sona erdi.

İlk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda konuk ekibin atakları vardı. 55 ve 62’de gelişen ataklar sonuç getirmezken, oyuna ikinci yarı giren Tahir’in 75’teki şutu auta çıktı. Bu yarıda Gölcükspor’un gole çok yaklaştığı pozisyon 84’te geldi. İlk yarıda kaleyi yoklayan Sedat’ın vuruşu bu kez yan direğe vurup, dışarı çıktı. Kalan dakikalarda da gol olmayınca karşılaşma başladığı gibi bitti.

Erzin Belediyespor bu karşılaşmanın ardından puanını 14’e çıkarttı.

Gölcükspor Yönetiminden Ziyaret

Ev sahibi Gölcükspor yöneticileri, karşılaşma öncesinde Erzin Belediyespor’un kamp yaptığı Ramada Otelini ziyaret ederek centilmenlik örneği sergilediler. Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, yaptıkları jestten dolayı Gölcükspor yöneticilerine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here