Erzin Belediyespor, Etmesgut Şekerspor Deplasmanından 3-3’lük Beraberlikle Ayrıldı

0
109

erzin bldspor2Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Etimesgut Şekerspor ile 3-3 berabere kaldı. 63. dakikada Şahin Tüter’in kırmızı kart görmesiyle rakibi karşısında bir eksikle mücadele eden Erzin ekibi, öne geçmesine rağmen son dakikada yediği golle 3 puanı elinden kaçırdı.

Maçın 4. dakikasında İsmail Erzin Belediyespor’u öne geçirdi. 35’te ise Yunus Ünsal farkı ikiye çıkardı. Maçı bırakmayan ev sahibi ekip, 45’te Emre Köksal ile farkı bire indirdi. Rakibi karşısında 10 kişi kalan Erzin Belediyespor 65. dakikada kalesinde beraberlik golünü penaltıdan Abdullah’ın ayağından gördü. 87. dakikada Nureddin Ersoy ile yeniden öne geçen Erzin ekibi, 90 dakikada Murat Hacıoğlu’nun golüne engel olamadı.

Erzin Belediyespor yönetimi, rakipleri karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen son dakikaya kadar savaşan ve karşılaşmadan 3-3 lük skorla berabere ayrılan futbolcularına ve teknik heyete teşekkür etti. Erzin Belediyespor puanını 24’e çıkartarak 10. sırada kendisine yer buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here