Ergin’den Yatırımcılara Çağrı!

0
83

ergin itso1İl Genel Meclisinin aldığı bir karar ile Amanos Dağlarından 40 bin dönümlük sanayi alanı ayrıldığını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin; “Yatırım Yapmak İstiyorsanız Valiliğe Başvurun!” çağrısında bulundu…

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’ya nezaket ziyareti gerçekleştiren, Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, müteşebbislere müjde verdi. Ergin, İl Genel Meclisinin aldığı bir karar ile Amanos Dağlarından 40 bin dönümlük sanayi alanı ayrıldığını belirterek, bu sanayi alanına yatırım yapmak isteyen müteşebbislere, valiliğe başvurmaları için çağrıda bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin beraberinde Ak Parti İl ve İlçe Başkanları, ilçe yöneticileri, İskenderun Belediye Başkanı aday adayları olmak üzere İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim kurulunu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz, son günlerde ülkemizde yaşanan gelişmelerin en kısa zamanda çözüme kavuşup siyasi istikrarın en kısa zamanda yakalanacağına inançlarının tam olduğuna vurgu yaptı.

ergin itso2

İTSO Başkanı Yılmaz, oda olarak bölgemizde ve İskenderun’da gerçekleştirmeyi hedefledikleri sanayi sitesine otobandan giriş, öğrenci yurdu yapımı, karayollarının yerinin kiralanması, 2. OSB için yer sıkıntısı, teleferik projesi, güvercin adası gibi projelerde Büyükşehir Adayı Ergin’den destek istedi.

Hatay’ın büyükşehir olmasının önemli sorumluluklar yüklediğini söyleyen Ergin; “Doğru yöneltilirse kalkınma olur ve ülkemizde sayılı iller arasına girmesine katkı sunacaktır. İskenderun da hükümet tarafından yapılan yatırımlarla eski şaşalı günlerine dönmüştür. Amanos tüneli de buna katkı sunacaktır. Ayrıca 12 Kasım’da İl genel meclisi Amanos dağlarında hazineye ait 40 bin dönümlük araziyi sanayi yatırımına açtı. Yatırım yapmak isteyen müteşebbislere buradan çağrıda bulunmak istiyorum; eğer yatırım yapmak istiyorsanız valiliğe başvurun!” dedi.

İTSO yönetiminin sunduğu bir çok projeye katkı sunacağını söyleyen Ergin; “Makul, doğru ve imkanlar içerisinde olabilecek projeler bunlar. Çok zor hayata geçecek projeler de değiller. Bunları destekleyip takipçisi olacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here