Ergin ve Dingil Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
233

akp ziyaret6Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, dün İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu ve ilçe yönetimi ile birlikte İskenderun’da bir dizi destek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Şehit ve Gaziler Derneği ile başlayan ziyaret serisi Emekliler Derneği ile devam etti. Burada dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin; “Yerel yönetimler içinde sosyal aktivite merkezleri, sosyal alanlar planlandı. İskenderun içinde toplumun değişik kesimleri için farklı aktiviteler yapılacak. Toplumun geleceğe sağlam basması için çalışacağız. Sizlerinde hoşça vakit geçireceğiniz lokal elbette yapılacaktır” dedi.

akp ziyaret7

Daha sonra kısa bir zaman önce kongresini gerçekleştirerek güven tazeleyen Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ı makamında ziyaret edildi. Burada gerçekleştirilen ziyarette İskenderun’da bulunan tüm esnaf odaları da hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Fırat; “Gerek grup başkanlığı gerekse bakanlık görevinizde Hatay ve İskenderun için yaptığınız hizmetleri biliyoruz. İnanıyorum ki, Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmeniz halinde yaptığınız hizmetlerin daha iyisini yapacağınıza inanıyorum” dedi.

akp ziyaret9

İlimize yapılacak hizmetlerde paydaşları olan odalarla ortak hareket edileceğini dile getiren Ergin; “Sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri ile yapacağımız projelerde ortak hareket edeceğiz. Bugüne kadar ne söz verdiysek arkasında durduk, durmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ortodoks cemaati ile de Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi çok amaçlı salonunda bir araya gelen Büyükşehir Adayı Ergin; “Benim ve İskenderun Belediyesi için Seyfi arkadaşım için destek talep etmeye geldim” dedi.

akp ziyaret8

Bugüne kadar ilimiz için yapmış olduğu çalışmalardan söz eden Ergin; “Dini, kültürü ve inançları ne olursa olsun, biz birlikte Türkiye’yiz. Birlikte Hatay’ız! Bu bizim zenginliğimiz. Bunu korumak ve daha da güçlendirmek, geleceğe taşımak en büyük amacımızdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here