Ergin; “Sorumluluğumuzun Farkındayız!”

0
65

hatayspor20Hatayspor yönetiminin her zaman açık ve şeffaf olacağını söyleyen Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, 3 Eylül günü düzenleyecekleri basın toplantısında, yönetim, teknik heyet ve futbolcular adına temsilcilerle birlikte Hatayspor’la ilgili idari ve teknik açıdan bilgiler sunacaklarını belirtti.

Yeni sezonun başlamasına az bir süre kala Hatayspor olarak Maşuklu’daki kendi tesislerinde hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Ergin; “Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek idaresinde her gün yapılan antrenman programıyla 3. etap çalışmaları devam ediyor. Eski ve yeni futbolcuların kaynaşarak tam bir takım havası oluşan Hatayspor’da spor kamuoyunun beklentileri doğrultusunda lige hazırlanıyor. Futbolcularımızın ağır geçen hazırlık programı esnasında göstermiş oldukları özverili çalışmalarına teşekkür ederiz.

Takımın güçlü bir kadroya sahip olması için maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Tüm Hatayspor camiasının destekleriyle grubumuzda şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Grupta güçlü takımların olması önemli değil, önemli olan Hatayspor olarak bizim ne yapacağımız önemlidir. Camia olarak birlik ve dayanışma içinde olursak her engeli ve zorluğu aşarız” dedi.

Transfere son noktanın konulmasının akabinde spor kamuoyuna girdi ve çıktı ile ilgili tüm muhasebe bilgilerinin açıklanacağını da duyuran Ergin, “Hatayspor yönetimi olarak her zaman açık ve şeffaf olmaya devam edeceğiz. 3 Eylül Salı günü düzenlenecek basın toplantısına yönetim, teknik heyet ve futbolcular adına temsilci katılarak Hatayspor’la ilgili idari ve teknik açıdan bilgiler verilecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here