Ergin; “Hatayspor Artık Kurumsallaşmalı!”

0
78

hatayspor10Hedefindeki Hatayspor’u anlatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, yetki verilmesi halinde Hatayspor için bir arazi temin edeceğini ve bu arazi ile kulübe gelir kaynağı temin edileceğini söyledi. Ergin; “Hatayspor hepimizin ortak değeridir, bunu geleceğe taşımak önemlidir” dedi.

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Hatayspor başkanlığı ve yöneticiliği yapmanın ateşten gömlek giymekle eş değer olduğunun altını çizerek; “Artık Hatayspor’un kurumsallaşması lazım. Sabit giderlerini karşılayacak bir kaynak bulması ve bu kaynağın sürekli olması gereklidir. Hatayspor için bir arazi bulunması ve bu arazinin işyeri veya akaryakıt istasyonu yapılması ile bir girişimciye kiraya verilmesi en güzel gelir kaynaklarından biri olur.

30 Mart tarihinde bize yetki verilir ise bu kapsamda Hatayspor için bir arazi temin eder ve kiraya verilmesi hususunda planlanan yapının inşasına başlanılır. Elde edilecek olan gelir ile Hatayspor, sabit giderlerini bu kanaldan karşılamış olur. Hatayspor hepimizin ortak değeridir, bunu geleceğe taşımak önemli” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here