Ergin Coşkuyla Karşılandı

0
57

sadullah ergin13Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sıfatıyla Hatay’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığı açıklanan Adalet Bakanı Sadullah Ergin dün Hatay’a geldi.

Beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte uçakla Hatay Havaalanı’na gelen Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, 20 davul zurna eşliğinde Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Ak Parti Hatay milletvekilleri tarafından karşılandı.

Sadullah Ergin havaalanında yaptığı açıklamada, Hatay halkının kendisine yetki vermesi sonrasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hatay’a hizmetlere devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti olarak Hatay’a birçok hizmeti getirdiklerini ve belediye başkanlığı döneminde bu hizmetlerin devam edeceğini belirten Ergin, Hatay’ı tüm ilçeleriyle birlikte modern bir kent haline getireceklerini ve seçim çalışmalarına “Bismillah” diyerek bugün başlayacaklarını söyledi. Ergin; “Hatay’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hatay çok iyi imkanlara kavuştu. Temel hizmetlerin tamamı sağlandı. Hatay’ı modern bir büyükşehir inşa etmek için görevlendirme yapıldı. Hatay’ın geleceğe doğru planlanması noktasında bu göreve talip oldum. Ben Hatay’da seviyeli bir seçim olması için çaba sarf edeceğim. Hatay, Ak Parti döneminde çok büyük imkanlarla buluştu ve kabuk değiştirdi. Hemşerilerimiz yetki verirse Hatay’ı daha modern bir şehir haline getirmek için çaba sarf edeceğim” dedi.

Davul zurnaların susmadığı karşılama töreninde Sadullah Ergin “Sadullah Başkan” sloganları arasında partilileriyle selamlaştı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Ergin, kendisini karşılamaya gelen herkese teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here