Ergin, Altınözü Halkıyla Bir Araya Geldi

0
97

sadullah ergin-altınözü1“Altınözü’nden 30 Mart’ta Rekor Oy Bekliyorum!”

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, geçtiğimiz günlerde Altınözü ilçesinde seçim bürosu açılışı yaptı. Açılışta yaşanan kalabalık ve izdihamdan dolayı Atatürk Caddesi araç trafiğine kapandı.

Atatürk Caddesi üzerindeki seçim bürosu açılış törenine Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Altınözü Belediye Başkanı Cavit Alkan, Altınözü İlçe Başkanı Tahir Zumre, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç ile yüzlerce vatandaş katılım gösterdi.

Seçim bürosu açılış töreninde konuşma yapan Ergin; “Türkiye genelinde ilçeler bazında elde edilen oy oranında Altınözü ilçesinin rekor kırması gerekiyor. Zaten İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmış gözüyle bakıyoruz. Adayımız Rıfat Sarı, alacağı rekor oyla ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu seçimlerde Altınözü seçmeni sandıklardan tek yumruk halinde çıkar ve Türkiye genelinde 1. sıraya oturur” dedi.

Altınözü ilçesinin tarımsal ve hayvancılık alanlarında yatırım cennetine döneceğini ifade eden Ergin; “Enek civarında 3500 dönümlük Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi’nin ÇED raporu tamamlandı, gözünüz aydın. 2. olarak Zeytincilik Enstitüsü’nde büyük ilerlemeler kaydedildi ve İzmir’den sonra Türkiye genelinde zeytincilikte 2. Enstitü Altınözü ilçesine kurulacak. Zeytincilik Enstitüsü’nün kurulması ile Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak illerine hizmet sunulacak. Bu illerin tamamı Altınözü ilçesine bağlı olacak” dedi.

Ak Parti iktidarı döneminde zeytin fidanı dikilmesi yolunda çiftçilere her türlü yardımın sağlandığını ifade eden Ergin; “Altınözü ilçesinde Zeytincilik Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için girişimlerimiz tamamlandı. 50 fabrika Zeytincilik Organize Sanayi Bölgesinde açılacak ve binlerce gencimiz iş, aş imkânına sahip olacak” dedi.

Altınözü Yolu’nun bölünmüş duble yol olarak yapılması yolunda projesinin tamamlandığını belirten Ergin; “40 metre genişliğinde Altınözü-Antakya duble yolunuz hayırlı uğurlu olsun. İhalesini yapacağımız yol en kısa zamanda tamamlanarak hizmetinize sunulacak” dedi.

Bu kentin ihtiyaçları konusunda hizmetlerin ardı arkası kesilmeden yapıldığını kaydeden Ergin; “Hatay’a yapılan hizmetler sizlerin sayesinde oldu. Sizler yetki verdiniz ve hizmet istediniz. Bizler bu yetkiye dayanarak hizmetleri sunduk. Bu nedenle ilimize yapılan hizmetler de sizin de emeğiniz var. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here