Ergin; “1. Lige Çıkacağız!”

0
198

hatayspor17Son maçta Gaziosmanpaşaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek zirvedeki yerini koruyan Hatayspor’da haftalık olağan basın toplantısı Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Hatayspor Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, Antrenör İlhan Palut, Futbolculardan Serkan Koç ve Kaleci Fatih Öztürk katıldı. Basın Sözcüsü Ergin, Hatayspor’un PTT 1. Lige çıkacağını ve kimsenin inancını kaybetmemesini söyledi.

Ergin yaptığı konuşmada; “Önemli maçtan üç puan almak için sahaya çıktık. Ev sahibi takımda küme düşme hattından kurtulabilmesi için galibiyet parolası ile sahaya çıktı. Hatayspor çıktığı galibiyet ilkesi ile her engeli aşacak. Biz kazandığımız müddetçe de rakiplerimizin kaybedeceğine inanıyorum” dedi. Ergin, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlenmiş durumda olduklarının da altını çizdi.

Futbolcular Serkan Koç ve Fatih Öztürk ise, maça inanarak çıktıklarını ve bu inançlarının boşa çıkmadığını sonuçta maçtan galibiyet ile döndüklerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here