‘Erdoğan ve Bahçeli Eğer Erken Seçim Yok Diyorlarsa Bilin Ki Erken Seçim Olacaktır’

0
17

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente; Ak Parti’nin devamı olmadıklarını, insanların artık değişim istediklerini ve 2022 yılında Erken Seçim beklediklerini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, Beyzade FM-TV’ye konuk oldu. ‘Haftanın Dosyası’ programında Serkan Uğraş’ın sorularını yanıtlayan Mustafa Mente, Ak Parti’nin devamı olmadıklarını ifade ederek; “Biz, kendi programımızı iktidara taşımak için kurulmuş bir partiyiz” dedi. Mente, erken seçim olacağını da iddia etti.

Program sırasında ‘Erken seçim bekliyor musunuz?’ sorusuna cevap veren Mente; “Evet, erken seçim bekliyoruz. 2022 yılı içinde Türkiye’nin erken seçime gideceğini söylüyoruz. Erdoğan ve Bahçeli eğer erken seçim yok diyorlarsa bilin ki erken seçim olacaktır. Çünkü daha önceki seçimlerde de aynısını söylediler tersini yaptılar” dedi.

Genel Başkan yardımcısı Mente, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da son konuşmasında partililerin seçim yapılacak gibi sahaya inmelerini istediğini hatırlatarak; “Ancak bütün bu ekonomik yıkımın sebebi olan iktidarın işi hiç kolay değil. İnsanlar bir değişim istiyor” ifadelerini kullandı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here