Engelliler Haftası Etkinlikleri Kahvaltıyla Başladı

0
53

Başkan Tosyalı; “Her Zaman Yanınızdayız”

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri, Belediye 3 No’lu Sosyal Tesiste İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile başladı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen ile engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı kahvaltı programında konuşan Başkan Fatih Tosyalı; “10-16 Mayıs Engelliler Haftasının bugün ilk gününde, belediyemize ait olan sosyal tesisimizde, sizlerle ailelerinizle birlikte aynı sofrada olduğumuz için memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Belediye Başkanı olduğum günden bu yana belediye hizmetlerini aksatmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde her türlü etkinliklere öncülük yapıyoruz, engelli derneklerimizle, engelli kardeşlerimizle de çok özel programlar yapıyoruz. Katkısı olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız, sizlere katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra söz alan İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden ise; “Başta sayın belediye başkanına çok teşekkür etmek istiyorum. Biz bu programı hazırlarken, bunun her tarafında olmak istiyoruz, ne gerekiyorsa hepsini yapmak istiyoruz dedi. Bugün bu kahvaltıyla başladı süreç. Diğer programların tamamını destekliyor. Sizlerle ilgili yaptığı her çalışmada inanın severek, inanarak, çok büyük destek vererek yapıyor. Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı’ya içtenlikle teşekkür ediyorum. Aile, Sosyal Politikalar İlçe Müdürümüz Yılmaz Bey ve kıymetli personeline de teşekkür ediyoruz. gecesi gündüzü olmayan bir ekip olarak çalışıyoruz, hepsine de yetişiyorlar, hepsine minnettarız” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here