Engel Tanımayanlar Piknikte Gönüllerince Eğlendi

0
24

İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği Yönetimi, İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölye öğretmenleri, kursiyerleri ve velileri ile piknikte bir araya geldi.

Dernek üyelerinin de katılım gösterdiği etkinlikte, keyiflerince doyasıya bir gün geçiren engel tanımayanlar, ‘En Büyük Başkan Bizim Başkan’ sloganlarıyla İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen’e böylesi güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ettiler.

Karaağaç plajında tertip edilen etkinlik ile ilgili konuşan Dernek Başkanı Göçmen; “Engelliyim Engel Tanımam Derneği olarak, Engelsiz Atölyemizin kıymetli öğretmenleri Sevim Kabak ve Şeyda Karaçaylı Siler Hanımefendiler, Dernek üyelerimizin ve ailelerin katılımıyla Karaağaç Belediyesi Halk Plajında harika bir etkinlik düzenleyerek yüreklere dokunduk.

Etkinliğin düzenlendiği Karaağaç Belediyesi Halk Plajına ulaşımımız için araç tahsis ederek destek veren İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı Beye sonsuz teşekkür ediyoruz. Arsuz Belediye Başkanı Sayın Asaf Güven Beye bizlere gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Biz engelliler her zaman, engelleri aşıp güzel etkinliklerle yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here