Ender Tıraş; “Daha İyi Olmalıyız!”

0
164

İlimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta başarı ile temsil eden ve Payas Belediyespor 1975, bu hafta sonu oynayacağı Yurtbaşı Belediyespor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Karşılaşma öncesi durum değerlendirmesi yapan Teknik Direktör Ender Tıraş; “Galibiyet ile ayrıldığımız maçlarda dahi hatalarımızdan ders çıkarıp, şampiyon olabilmek için daha çok çalışmalı daha iyi olmalıyız” dedi.

Kalesinde gol görmeden gruptaki liderliğini sürdüren Payas Belediyespor 1975 şampiyonluk hedefine ulaşmak için canını dişine takıyor. Ligin son maçında, aynı puanda bulunan ve grup ikicisi olan güçlü rakibi Adıyaman Belediyespor’u, saha şartlarının olumsuz olmasına karşın 3-0 gibi net bir skorla yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Tıraş; “Biz her maça galibiyet için çıktığımızdan maçın başından sonuna kadar topa hep ileride bastık. Saha şartlarının çok kötü olmasına karşın grup ikincisi Adıyaman Belediyespor’u rahat bir şekilde geçtik. Bu galibiyet bizim için çok önemli bir galibiyet idi. Hedefimize giden bu uzun soluklu yolda önemli bir virajı başarı ile atlatmış olduk. Fakat hedefimiz olan şampiyonluk için galip geldiğimiz maçlarda bile yapmış olduğumuz hatalardan ders çıkarıp, daha iyi olmamız gerekir” diye konuştu.

Yurtbaşı Belediyespor ile 4 Kasım’da kendi sahalarında karşılaşacaklarını da hatırlatan Teknik Direktör Tıraş; “Bu maça da ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimize adım-adım ilerleyebilmek adına Yurtbaşı Belediyespor maçından da mutlak üç puan çıkarmamız gerekir. Bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here