Emniyet Ekipleri Aranan Şahısların Peşinde!

0
55

Emniyet Müdürlüğü görevlileri, aranan suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda, İskenderun’da Dumlupınar, Mustafa Kemal Mahallesi ve Piri Reis Mahalleleri ile Dörtyol’da yapılan uygulamalarda, hırsızlık şüphesiyle aranan ve uyuşturucu satın almak ve bulundurmak suçundan aranan şahıslar yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 1 Nisan ve 5 Ekim 2023 tarihlerinde İskenderun Dumlupınar ve Mustafa Kemal Mahallelerinde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı olaylarının şüphelileri İ.E ve M.Ö, suça konu Motosiklet ile yine 5 Ekim 2023 tarihinde Mustafa Kemal Mahallesinde meydana Evden Hırsızlık olayının şüphelisi O.Ö çalmış olduğu kablolar ile kıskıvrak yakalandı.

Ayrıca, 25 Eylül 2023 tarihinde Piri Reis Mahallesinde meydana gelen Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma-Tehdit olayının şüphelisi T.K ile Tehdit-Hırsızlık suçlarından araması bulunan A.O ve A.K yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonlar sonunda, olaylarla ilgili olarak yakalanan şüpheliler işlemleri yapılmak üzere Adli mercilere teslim edildi.

Dörtyol’da 5 Kişi Yakalandı

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü görevlileri Dörtyol’da da aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonunda hırsızlık suçundan aranan 4, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan aranan 1 olmak üzere toplamda 5 kişi Dörtyol ilçesinde yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here