“ELİNİ ÇEK O TARİHİ BİNADAN!”

0
184

sağlık ocağı1Sağlık Ocağının Kütüphaneye Çevrilmek İstenmesine Tepki

Tarihi bir binada hizmet veren 1 no’lu sağlık ocağının, bu binadan taşınmasını talep eden ve tarihi binayı kütüphane yapmak isteyen İskenderun Belediyesine mahalle sakinleri el ilanı bastırarak tepki gösterdiler.

Belediye, ilçe kütüphanesi yanında bulunan tarihi binada hizmet veren sağlık ocağının taşınmasını talep edip, buranın belediye tarafından kütüphane yapılacağını bir genelge ile tebliğ etti. Bu durumdan haberdar olan Hürriyet Mahallesi sakinleri yıllardır tarihi binada hizmet veren sağlık ocağının taşınmaması için el ilanı bastırdılar.

sağlık ocağı tepkisi (4)

Bastırılan el ilanı ise yine mahalleli tarafından tarihi binada bulunan sağlık ocağının duvarına yapıştırıldı. Sağlık ocağının kütüphane olmasına “Sanki çok kitap okuyan bir milletiz de” diye tepki gösteren mahalle sakinlerinin bastırdığı el ilanında şu ifadelere yer verildi;

“İskenderun Belediyesi 1. Sağlık Ocağının derhal o tarihi binadan taşınması için genelge göndermiş. O tarihi bina kütüphane olacakmış. Sanki çok kitap okuyan bir milletiz de. Hürriyet Mahallesinde oturan tüm vatandaşlarımız belediyenin bu kararını protesto ediyoruz. Elini çek o tarihi binadan!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here