Elektrik Kesintisi Yapılacak

0
50

elektrik kesintisi3Elektrik Dağıtım Şirketinden yapılan açıklamaya göre, 10 Mayıs 2015 Pazar günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Buna göre İskenderun İlçesi Karayılan, Azganlık ve Sarıseki Mahallelerine 7:00-13:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle, Dumlupınar, Muradiye, Sakarya, Esentepe, Gültepe, Buluttepe, Yıldırımtepe, Barıştepe ve Kocatepe Mahallelerine de 6:00-10:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği kaydedildi.

Aynı gün içinde ayrıca, Dörtyol İlçesi Özerli, Karakese, Numuneevler ve Çaylı Mahallelerine, Payas İlçesi’ne 7:00-13:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle, Arsuz İlçesi Gökmeydan Mahallesi Siteler Bölgesi ve Atatürk Caddesi’ne 8:00-16:00 saatleri arasında 3.Şahıs (Direk Yer Değişimi) çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği belirtildi.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği de kaydedilirken, şirkete ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG – AG elektrik şebekelerinde şirketten çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamayacağı vurgulandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here