Elbette Adalet!

0
26

İskenderun Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar, basın mensuplarıyla yeşil sahada hep birlikte ter döktü. Kazanan Adalet ve Dostluk oldu.

Yaşanan yoğunluk ve stresli günlere ara veren basın mensupları ile hakim ve savcılar sosyal etkinlikler kapsamında yeşil sahada karşı karşıya geldi. İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur’un takımı ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar yönetimindeki takım Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da izlediği maçta mücadele verdi.

Büyük ve çim olan sahada koşmaya çalışan gazeteciler nefes nefese kalırken, takdir edilen kondisyonuyla sahada mücadele eden hakim ve savcılar, gazeteci rakipleri karşısında üstünlüğü elden bırakmadı. Başsavcı Ünalan’ın koordinesinde ekip oyunu oynamayı başaran hakim ve savcılar, maçın tüm süresinde kondisyon üstünlüğünün yanı sıra skor üstünlüğünü de elden bırakmadılar.

Gazetecilerin geliştirdiği ataklardan bazıları golle süslenirken, hakim ve savcıların takımı ise geliştirdiği atakların çoğunu gole çevirerek maçın farklı kazanmasını bildi. Sahada rakibine oranla daha iyi mücadele eden taraf hakim ve savcılar olunca kazanan da Adalet oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here