El Emeği Ürünler Büyük İlgi Gördü!

0
29

HATMEK Sergisinde Şarkı Sürprizi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (HATMEK) eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı ‘Bizim Eller’ sergisi açıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi (HEM) Sergi Salonunda gerçekleştirilen sergi açılışına, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ülkü Tecimer, Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, HATMEK İskenderun Müdürü Saadet Kılıçparlar, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ile kursiyerler katıldı.

HATMEK kursiyerlerinin yıl boyunca yaptıkları el emeği, göz nuru eserlerinin yer aldığı sergiyi gezen davetliler, eserler hakkında kursiyerlerden bilgiler aldı.

İki gün açık kalacak sergide ahşap boyama, cam sanatları, rölyef çalışmaları, palmiye ağaçlarının yaprakları ile yapılmış olan birçok çalışma, ipek kozalakları gibi pek çok el emeği ürün sergilendi. Kursiyerlerin yaptıkları eserler sergide satışa da sunuldu.

Sergi açılışında, HATMEK İskenderun Müdürü Saadet Kılıçparlar, bağlama eşliğinde söylediği şarkıyla davetlilere hoş bir sürpriz yaptı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here