Ekinciler Demir ve Çelik A.Ş’den, Çelik-İş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

0
150

çelik-iş ziyaret1Altun; “Tüm Şube ve Temsilciliklerimiz İşçilerin Hak Mücadelesi İçin Çaba İçindedir”

Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, beraberindeki diğer üst düzey yetkililerle Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimine hayırlısı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Genel Müdür Keseroğlu ile Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu, Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Hacı Ay katıldı. Çelik-İş Sendikası adına da Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser ile Şube Eğitim Sekteri  Rifat Alpboğan ziyaret de hazır bulundular.

Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Ekinciler Demir ve Çelik A.Ş. Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, yeni şube yönetimini kutlayıp, başarılar diledi. Şube Başkanı Mehmet Demir’de ziyarete teşekkür etti. Demir-Çelik sektörünün konuşulduğu hayırlı olsun ziyareti sırasında ayrıca İskenderun ve havalisinin sanayi açısından gelişimi konuşuldu.

Ziyaret sırasında söz alan Çelik-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun’da; “Çelik-İş Sendikası, kendi iş kolunda faaliyetlerini daha da büyüterek sürdürecektir. İskenderun şubemiz dahil tüm şube ve temsilciliklerimiz işçi kardeşlerimizin hak mücadelesi için yoğun bir çaba içindedir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here