Eğitim Gönüllüleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu

0
137

igev-dayanisma1İskenderunlu Eğitim Gönüllüleri, kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “Eğitime Destek” gecesinde buluştu.

Geçtiğimiz hafta sonu İsa Taş Plaza’da düzenlenen geleneksel dayanışma yemeği geniş katılımla gerçekleştirildi. İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın geleneksel 19. dayanışma yemeği eğitim gönüllüleri tarafından yoğun ilgi ve destek gördü.

igev-dayanisma2

Gecede bir konuşma yapan İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar; “İGEV, Cumhuriyetimize bağlı, laik, hak ve hukuka saygılı, aydın, Atatürkçü ve çağdaş bireylerin yetişmesine katkı vermeyi görev edinmiştir. Bizler yeni neslin bilgili, donanımlı, kendine güvenen, Ulusal çıkarlarımızı koruyup gözetecek, çağdaş bir nesil olmasını istiyoruz. Sizlerin de verdiği destek ile beraber gençlerimizin önünü aydınlatarak, bu yolda ışık tutmaya çalışacağız. Her birinizin yakacağı ışığı beraberce büyük bir ışık demetine çevirerek gençlerimize destek olacağız.

igev-dayanisma3

Kuruluşunun 19. yılını tamamlayan vakfımız siz değerli eğitim gönüllülerinin katkıları ile bu güne kadar toplam 528 öğrenciye katkıda bulunarak mezun etmenin gururunu ve huzurunu yaşıyor. Halen vakfımızdan burs almaya devam etmekte olan 130 öğrenci ile birlikte yukarıda toplam sayılarını vermiş olduğum 528 mezun öğrencilerimiz adına vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar yönetim kurulunda görev almış başkan ve üyelerimize, Vakfımıza güvenerek öğrencilerimize katkı sağlayan siz eğitim gönüllüsü dostlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

igev-dayanisma4

İGEV aracılığıyla genç öğrencilere burs ve destekleriyle katkı sağlayan eğitim gönüllülerine plaketlerinin takdim edilmesinin ardından hep bir ağızdan ayakta bayraklarla ve coşkuyla okunan 10. Yıl marşı ile davetliler coşkuyu ve gururu bir arada yaşadılar. Gecenin sonunda sahne alan Ege üniversitesi öğretim üyesi TRT İzmir radyosu Türk Halk müziği sanatçısı Vildan Turan Akıncı da söylediği türkülerle davetlileri coşturdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here