Düşüşe Rağmen Altın Yine Yatırımda Birinci Sırada

0
63

uğur fırat-piyasa10Geçtiğimiz haftalarda altında yaşanan hızlı iniş ve çıkışların sürpriz olduğunun altını çizen Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, altının yine de en iyi yatırım aracı olduğunu belirtti.

Oda Başkanı Uğur Fırat, altın piyasasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirerek; “Geçtiğimiz haftalarda Nisan ayı içerisinde altın fiyatında iniş çıkışlar yaşandı. Bu iniş çıkış çok hızlı oldu. Bizleri bile şaşırttı bu iniş çıkışlar. Oysaki altın fiyatının inmesi için ne dünya piyasasında ne iç piyasada herhangi bir sebepte yoktu. Şu anda altın tekrar yükselişe geçti. İniş çıkışlarda aradaki paydan faydalanan olup olmadığını bilmiyoruz. Ama altının yatırım aracı olduğu bir kez daha kendini göstermiştir.

Kimisi altın lüks ve sükse olarak gösterse de bana göre de altın en iyi yatırım aracıdır. Yüz yıllardır değerli bir emtiya olan altın, şu anda birçok ülke hazineleri altına giriyor. Altına her geçen gün ilgi ve talep artmaktadır. Yatırımcılara tavsiyem, günü birlik gelişmeleri takip edip ona göre yatırım yapmalılar” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here