Düş Kırıklığı ve Heyecan Bir Arada!

0
28

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından moralsiz bir dönem geçiriyor. Bazı futbolcuların ‘Para Alamıyoruz’ bahanesi ile idmanlara çıkmamasının ardından kritik maçlarda yaşanan puan kayıpları Turuncu-Mavili camiada üzüntü ve moral bozukluğuna neden oldu. Kayıplar düş kırıklığına neden olurken, gruptaki Play-Off Heyecanı ise kıyasıya devam ediyor.

Gözler Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Maçına Çevrildi

Son hafta oynanan ve Kırıkhan’da ağırladığımız GMG Kastamonuspor maçında takımın hiçbir varlık gösterememesi teknik heyeti ve yönetimi de oldukça üzdü. Turuncu-Mavili ekip artık gözünü 3 Nisan’da oynanacak olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçına çevirdi.

Ligde oldukça kritik haftalara girilirken, 2. Lig Kırmızı Gruptaki mücadelede kıyasıya sürüyor. Grupta Amed Sportif Faaliyetler 68 puanla liderliğini sürdürürken, geçtiğimiz hafta rakibimiz olan GMG Kastamonuspor da 67 puanla zirveyi yakından takip ediyor.

Play-Off Mücadelesi Nefes Nefese Devam Ediyor

Önümüzdeki hafta, hafta içi mesaisinde karşı karşıya geleceğimiz Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise 60 puanla üçüncü sırada, Anagold 24 Erzincanspor da topladığı 58 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Beşinci sırada 54 puanı bulunan Menemen Futbol Kulübü, hemen arkasında altıncı sırada da 49 puanla temsilcimiz İskenderunspor yer alıyor.

Zirvede şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra gruptaki play-off mücadelesi de spor severlerin nefeslerini oldukça kesiyor.

İskenderunspor, GMG Kastamonuspor Karşısında Varlık Gösteremedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Kırıkhan İlçe Stadında yapılan karşılaşmada GMG Kastamonuspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Levent Gümüşdere, Enis Biroğlu ile Alp Osman Karaosmanoğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada GMG Karsamonuspor’un gollerini 6 ve 43. dakikalarda Samed Ali Kaya, 17. dakikada da Okan Eren atmıştı. Müsabakanın 44. dakikasında İskenderunspor’dan Çağtay Kurukalıp kırmızı kart görmüştü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here