Durmaz’a Sektördeki 12’ci Yılı Anısına Plaket!

0
68

Kentimizin başarılı emlak şirketlerinden Major Gayrimenkul bünyesinde yıllardır başarılı hizmetler veren Ruzkullah Durmaz, meslekteki 12’ci yılına istinaden plaket ile ödüllendirildi. Durmaz’a plaketini Major Gayrimenkul Yöneticisi Zeki Teymur takdim etti.

Gayrimenkul sektöründe yıllardır Major Gayrimenkul olarak hizmet veren ve sektörün öncü kuruluşlarından Majör Gayrimenkul’un başarılı ekibi akşam yemeğinde bir araya geldi. İskenderun başta olmak üzere bölgede  gayrimenkul sektörünün öncü ekibi, tertiplenen gecede mesleki ve sosyal konuları konuşarak yeni hedeflerini de belirledi.

Gecede ayrıca Major Gayrinenkul bünyesinde başarılı hizmetler veren Ruzkullah Durmaz’a da sektörde 12’ci yılı anısına başarı plaketi verildi.

Aldığı ödül ile ilgili konuşan ve unutamayacağı bir gün yaşadığını ifade eden Ruzkullah Durmaz, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini anlayan, samimi şekilde hizmetler veren ve profesyonellerden oluşan bir ekip olarak bir emlak firmasından daha fazlası olduklarını kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here