Dünya Çevre Gününde Bisiklet Turu!

0
63

bisiklet turu1Hem Çevre Temizliği Hem de Spora Teşvik Amaçlanıyor

Dünya Çevre Günü münasebetiyle, Evimiz İskenderun-Süpürge Derneği ile İskenderun Çevre Koruma Derneği’nin ortak organizasyonu ile bisiklet turu düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili açıklama yapan Evimiz İskenderun-Süpürge Derneği Başkanı Eyüp Tümkaya ve İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez, tüm İskenderunluları bisiklet turuna davet ettiler.

Tümkaya ve Sönmez; “İskenderun Çevre Koruma Derneği ve Evimiz İskenderun-Süpürge Derneği birlikte 5 Haziran 2014 Perşembe Dünya Çevre Gününde, akaryakıt kullanmayan, hava kirliliğine neden olmayan, çevre ve insan sağlığı açısından en uyumlu bir ulaşım ve spor aracı olan bisiklet kullanımını özendirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla toplu bisiklet yürüyüşü düzenleyecektir. Saat 18.00’de Atatürk Tören Alanından başlayacak olan turumuz belirlenen güzergâhta devam edecektir. Tüm İskenderunluları ve çevre sevenleri etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştular.

Çakıcı Motor ve Uygunlar Ticaret’in katkıları ile yapılan etkinlikte tüm katılımcılara “5 Haziran Dünya Çevre Günü” anısına tişört de dağıtılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here