Dudu’dan ‘Aday’ Açıklaması!

0
65

mevlüt dudu açıklama (28)CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Parti Tabanının Kabullenebileceği Bir Aday, Benim de Kabulümdür”

Hatay Büyükşehir Belediyesi adaylığı üzerinden kamuoyunda yaşanan tartışmalar ve spekülasyonlar üzerine bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Parti tabanının kabullenebileceği bir aday benim de kabulümdür” dedi.

Daha önce birçok kez bu konudaki görüşlerini kamuoyu ile paylaştığını belirten CHP Milletvekili Dudu; “Daha önce ne söylediysem, bütün söylediklerimin arkasındayım. Ben kişi olarak daima sadık bir CHP’li olarak siyaset yaptım. Siyasi hayatım şahsi olarak tutarlılığımın ve ilkeliliğimin bir kanıtıdır. Bu nedenle partimden aday olacak kişiler ile ilgili daha önce ne söylediysem, bugün de geçerlidir. Aday olacak kişinin en başta sosyal demokratlığı tartışılmaz olmalıdır. Partide emeği olan, siyasi yaşamında tutarlı olan, partimizi ve partililerimizi suiistimal etmeyeceği kesin olan kişi partimize gönülden bağlı olan tabanımızın, dolayısıyla benim de kabulümdür.

Enerjinizi Söylentilere Değil Seçime Harcayın

Son günlerde ısıtılmaya çalışılan ve kamuoyunda tartışılan kişi ya da görüşlerin şu anda hiçbir maddi temeli yoktur. Ülkemizin başına bela olan ve Hatay’ın başına gelmiş en büyük felaket olan AKP’den ve Başbakan Erdoğan’dan kurtulmak temel hedefimiz olmalıdır. Partimize gönül verenlerden bu süreçte istediğim, enerjilerini söylentilere değil, seçime yönlendirmeleridir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here